МИЛЕНКО ИМА ЖЕНСКА КОПИЈА БЕЗ БРАДА ШТО СЕ ВИКА ИВАНКА ВАСИЛЕВСКА – ТВРДОКОРНА ОД АНТИЧКА МАЌЕДОЊА : Требаше да го браниме името макар и да јадеме корења и да умираме за леб!

0
1197

Комичен тврдокорен настап на женската копија на Миленко, Иванка Василевска – Тврдокорна. Женава е феномен…