МИЛЕНКО ИЗМИСЛИ НОВО ЗНАЧЕЊЕ НА ЗБОРОТ ДИСИДЕНТ!

0
448

Миленко бил дисидент!

А шета на слобода иако не ги врати 200 000 евра на измамените со амерички визи, има емисија на национална тв, има ранч со 200 кози на државна земја за кои зема 100 000е субвенции од државата!

Ова е некое ново знечење на зборот дисидент!

Извор : Мактел.Мк