МЕНЧЕ ТОЧИ СО ПОСТ НА ГОДИНАТА : Кој не го искористил своето право на глас, им го отстапил правото на тие што гласале да одлучуваат!

0
1319

Кој не го искористил своето граѓанско право на глас( без разлика како ќе гласал), значи им го отстапил правото на тие што гласале да одлучуваат. Фејсбук статус на Менче Точи