МЕЛИТА ДО МАЖИТЕ : НЕ СИ ПАПУЧАР АКО И КУПУВАШ НА ЖЕНА ОВОА, СКАПИ БУНДИ, МУНДИ, ДУНДИ ИЛИ ОНОА БЛА БЛА БЛА, ЊА ЊА ЊА

0
629

Не си папучар ако ја размазиш жената, ја научиш на добрина, да ја навикнеш на внимание. Тоа се манири на големи луѓе. Таквите се посебни – ваква порака испрати Мелита.