Јанко Бурек доби отказ од Сител, се жали не зел плата три месеци, Ѕинго полека го врти бродот накај Бихачка!!!

0
5344

Јанко Бурек ја прави емисијата од дома овие два три дена, се жали дека договорот со Сител не му бил продолжен.

Се жали дека не зел плата три месеца.

Изгледа Ѕинго полека го врти тоа бродот накај Бихачка, јебига, беше што беше, време е за нова политика!