Мачката на Ванхауте: Привилегии за поранешниот премиер? Дајте му велосипед

0
206

Експертот Питер Ванхауте, со свој препознатлив стил ја коментира дебатата во Собранието околу привилегиите на идниот поранешен премиер, кои според владеачкото мнозинство треба да му гарантираат за него обезбедување од шест лица од МВР.

Ванхауте напиша:

Привилегии за поранешниот премиер?

Дајте му на премиерот велосипед. На крајот на мандатот: евтино и без загадување.

ван твв