(ВИДЕО) МАКЕДОНЦИ ВО ДИЈАСПОРАТА ПО ПОВОД 8-МИ МАРТ ГИ ПОГОДИ ПЕСНАТА И ЗАВРШИЈА ФАТАЛНО!

0
953

Веселите гости очигледно многу ги погоди песната, па емоциите на прославата кулминираа до фатални последици. Она што понатаму се случуваше може да го видите во видеото: