МАКЕДОНСКИОТ ПРЕХРАМБЕН ГИГАНТ ВИТАМИНКА СЕ ПРЕСТАВУВА НА САЕМОТ ВО МОСКВА

0
205

Витаминка го освојува големиот Руски пазар со преставување на саемот во Москва.