МАКЕДОНЕЦ ВО ФРАНЦИЈА: Jас гласав. За мир, пријателство и приклучок кон светот. #ЌеНèБиде

0
2012

Јас гласав.

За мир, пријателство и приклучок кон светот.

#ЌеНèБиде