ЛУПЕВСКА ЈА ШОКИРАШЕ МАКЕДОНИЈА : НАПАЃАЧИТЕ ВО ДИВО НАСЕЉЕ ИМАЛЕ ДИРЕКТНА СОРАБОТКА СО ЛИЦА ОД ВРВОТ НА УБК И МВР

0
6730

Македонските служби во УБК и МВР биле во директен контакт со напаѓачите во Диво Насеље, ова го кажа Снежана Лупевска на вечерашната емисија ,,КОД”.