ЛЕЛЕ МОРИ МАЈКО…ГЕРО ЈА ПОЧНА АМНЕСТИЈАТА ВРЗ РЕЖИМОТ НА ГРУЕВЦИ : Геро го бранеше Орце Камчев , не бил крив за пропаста на МПМ и затворањето на Дневник и другите медиуми, бил одличен бизнисмен?! УШТЕ МАЛКУ И СО КАМЧЕВ ЌЕ СЕ ГУШНАТ!

0
768

Геро на Телевизија 24 во вчерашната емисија со Тамара Чаушидис и Горан Михајлоски почна со амнестија на еден од главните виновници за потопот на МПМ и на останатите медиуми.

Ова што го прави Геро е шокантно, тој вчера вечер во 24 телевизија вели дека Камчев немал никаква вина и дека не уживал многу што бил газда на три медиуми затоа што многу подобро заработувал од другите бизниси?! Кои други бизниси бе Геро?! Финансирањето на МПМ со државната цицка?! Фантом фирмите на Камчев за тебе го прават добар бизнисмен?! Па како може да е газда на МПМ и ВАЦ а Камчев да не одлучува за ништо?! Па ај што МПМ и ВАЦ биле уништени па вели и дека сами пропаднале ?! Алоооо Геро се слушаш ли што зборуваш бе човек?!

Аман бе Геро не не брани повеќе, најидеално е сега да земеш и него да го гушнеш како што го гушкаше Хипо!