ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ ВМРОВЦИТЕ СЕ ЛОМ: Кандидат за претседател ветува конфискација на имот од криминалците, плата за сите од 1500е, минимална пензија од 500е, знаме на државата ќе било знамето на ВМРО, задолжителен воен рок за мажи и жени!

0
636

– Како кандидат за претседател на конвенцијата на ВМРО ДПМНЕ ветувам минимална пензија од 500е, плата од 1500е, знаме на државата ќе биде знамето на ВМРО, ќе конфискувам имот на криминалците, ќе воведам задолжителен воен рок и за мажи и за жени, сите ќе научат да држат пушка!

Страва се ВМРО-вците.