ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ, МИЛЕНКО ГО УНИШТИ ТРЕНДОТА: Вчера ВМРО ДПМНЕ праќаше готови текстови на новинари и медиуми, Офф Нет и многу други го објавија, јас го избришав!!!

0
1718

Миленко раскажува дека вчера центарот за комуникации на ВМРО ДПМНЕ праќал готови текстови на повеќе редакции и новинари, и многу од нив го објавиле, меѓу кои и Офф Нет и Трендо.

Миленко го покажа текстот објавен од повеќе новинари, како Љупче Златев, Горан Момировски…

Линк до сторијата на Миленко, ОВДЕ.

Трендо е уште еднаш фатен жив, курвиче вмровско пропагандно бедно, си остана вмровче до ГРОП!