(ЛЕГЕНДАРНА ФОТОГРАФИЈА) ТЕ СТЕГААТ ЛИ ЛИСИЦИТЕ СИНКО МАЈЧИН?!?! А ДА ТИ СТАВАТ ПИШТОЛ ВО УСТА КАКО НА БРАТ ЉУБЕ НАМЕСТО ЛИСИЦИ?!?!

0
3861