ЛЕВИЦА СЕ ПРЕТЕРА СО ПРОТЕСТИТЕ: ЗАЕВ И РАДА РАЗМИСЛУВААТ ДА ИЗНЕСАТ ТЕНКОВИ НА УЛИЦИТЕ, ЦАЈКАНИТЕ ВЕЌЕ НЕ МОЖАТ ДА ГО БРАНАТ СОБРАНИЕТО!!!

0
1315

Левица и Апасиев се претераа со моќните протести против хунтата на Радмила и Заев, миљон и двеста илјади македонци ќе ја бранат државата од СДСМ, ЕУ и НАТО.