КУРТОНИТЕ СКРОЗ ПОЛУДЕА: Миленко бара од Хорхе да ја протерал германската амбасадорка од земјава?!

0
156

Фановите му идрија добар ремет на шизофреното режимско свинче во коментари:

milenko germanija