КОЈА БЕДА, КОЈА ПЕРВЕРЗИЈА: Сиљановска сега бара помош од ИЗМЕТЕНИТЕ од Бихачка?!?!

0
680

Ајдееее, кандидатката на ВМРО-ДПМНЕ за претседател, Гордана Сиљановска сега бара помош од исвирканите кадри од Бихачка. Веќе е на маса со Каролина Ристова Аастеруд, професорка и екс функционер на СДСМ.