Кочанскиот градоначалник, милионерот Ратко Димитровски пред големи искушенија, ОЈО почнува истрага против него?!

0
4554

Во друг случај, државниот ревизор утврдил дека финансиските извештаи на кочанскиот градоначалник Ратко Димитровски не ја покажуваат објективната финансиска состојба во општината.

МВР, ОЈО и финансиското разузнавање почнуваат истраги за извештаите на државниот јавен ревизор, еден од таргетите е и градоначалникот на Кочани и газда на печатницата Европа 92.