КОМУНАЛЦИТЕ ОД КРИВОГАШТАНИ СЕ РАСКОСТИЈА ОД РАБОТА НА ТЕРЕН – СЕ ЧИСТАТ ОДВОДНИТЕ КАНАЛИ

0
402

Општина Кривогаштани во соработка со ЈКП Пелагонија отпочна со зафат за расчистување на ОДВОДНИТЕ КАНАЛИ низ населените места. ВЕ ПОВИКУВАМ секаде каде постојат неисчистени канали да не’ исконтактирате за да се преземат работи на чистење.