КОМЕДИЈА : ЛЕВИЦА СИ ПОСТАВИЛЕ ЗА СОВЕТНИЦИ ПО РОДНИНСКА ВРСКА, МАЈКИ, ВУЈНИ, СНАИ, ЗОЛВИ, СВЕКРВИ, СОПРУГИ, СОПРУЗИ САМО УШТЕ ШВАЛЕРКИ НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ИМА

0
2059

Кликнете на фотографијата за поголема верзија :

Заокружените советници за престојните локални избори кои ќе се одржат на 15-ти откомври од страна на ,,Левица” се во роднинска или фамилијарна врска…