КОЕ ПСИХОПАТЧЕ Е ОВА МАЛО ЧОВЕЧЕ: Илче Гебелс ќе барал оштета од државата за обвиненијата на СЈО против него?!?!

0
1151

– Против мене се води политичка хајка, јас ќе барам оштета за ова што ми се прави, откако ќе биде докажано дека сум невин!

Илче Гебелс во интервју за порталот А1он.мк