КИТ КОЈ УМИРА, ПОБАРАЛ ПОМОШ ОД РИБОЛОВЦИ

0
55

Очаен поради тоа што пластична кеса му влегла во уста, китот му се доближил на брод на кој имало неколку рибари и им ставил до знаење дека е во сериозен проблем.

kit sidnej_1000x0

Група млади риболовци направила неверојатен селфи, кога кит допливал до нив и без зборови побарал да му помогнат, односно да му ја извадат пластичната кеса, која се заглавила во неговата уста.

СПОДЕЛИ