Кили до Груевски: Ќе се вратиш, но со наведната глава, к..е мазно мое!

0
739

Познатиот актер Кирил Поп Христов кој повеќе од три години живееше во Еквадор заедно со неговото семејство, откако претходно беше уапсен во Македонија, по интервјуто на Груевски, сеогласи на Фејсбук во врка со изјавата на екс премиерот дека еден ден ќе се врати во Македонија.

Актерот Кирил Поп Христов напиша: И јас се вратив, али со дигната глава к*ре мазно мое, ти не ќе можеш секако да ја дигнеш, секогаш ќе си со наведната.