КАЈ ЈА НАЈДОА ВМРОВЦИТЕ ОВАА ЗЕЛКА: Ќе ги придобиеме Албанците така што ќе ги убедиме дека не им требаат права туку леб!

0
945

– Дали на Албанците сега им е подобро во земјава со двојазичноста? Зошто тогаш се иселуваат? Ние ќе ги убедуваме дека не им требаат права туку повеќе пари. Така ќе направиме коалиција со Албанска партија.

Лидерот на ВМРО ДПМНЕ на Телма во улога КАКО МАЛИ ЏОКИЦА ЈА ЗАМИСЛУВА ГОЛЕМАТА ПОЛИТИКА!