КАКО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА МАКЕДОНСКИОТ ПОЛИЦИСКИ СИНДИКАТ ТИХОМИР КЛИМОСКИ ГИ ТРОШИ ПАРИТЕ НА СИНДИКАТОТ?

0
1345

Од членството на Македонскиот полициски синдикат, до нашата редакција стигна еден документ-извод од банкарска картица во сопственост на МПС со замолница документот да се објави и јавно да се постават следните прашања:

  1. Кој беше сместен во Хотелот „Центар„ и дали некој од останатите синдикални претставници знае за овој трошок?

  2. Што тоа беше купено во „ВЕРО-ЏАМБО„, дали тоа беа играчки за членовите на МПС за да си играат синдикат или можеби нешто за синдикатот?

  3. Каде тоа толку често Претседателе Климоски, се шеташ низ државата два викенди по ред, службено ли е?

  4. Кој се храни во Ресторан „Панорама„, членовите на синдикатот ли?

ДОСТА Е !!!!

Претходно редакцијата на Охрид скај објави реакции од незадоволство на членовите на синдикатот кои сметаат дека Претседателот Климоски ги злоупотребува средствата на синдикатот за приватни потреби : ЛИНК 1 и ЛИНК 2

14459107_1400076623336137_269854664_n14489733_1400076650002801_1047243903_o