КАДЕ ЌЕ МУ ОДИ ДУШАТА!!! ГРОЗНО КОПИЛЕ БЕЗ ДУША, БЕЗ РБЕТ, БЕЗ МОЗОЧНА АМЕБА, РАСИПАН ДО СРЖТА : Според Јанко Бурек, Зијадин Села не бил доволно тепан, ТРЕБАЛО ДА ГО УБИЈААТ ЗА ДА БИДЕ ПОУВЕРЛИВО ТЕПАЊЕТО!

0
3582

Screenshot_5