И ОВА ЕСТРАДНО ГОМНО ПЕЕ ПОТОА ЗА ЉУБОВТА?! ПЕЈАЧОТ НАУМ ПЕТРЕСКИ БАРА ДА СЕ УБИЈААТ СИТЕ ЧЛЕНОВИ НА СДСМ ЗА ДА ТРГНЕЛА ДРЖАВАТА НАПРЕД?!

0
10924

Глејте кој пее за љубовта, кое гомно смрдливо скапано во уста да го ебам..