И ДОКТОРКАТА И ВРВЕН ДЕТСКИ РЕАНИМАТОР, АСПАЗИЈА СОФИЈАНОВА ЌЕ ГЛАСА ЗА ДОГОВОРОТ СО ГРЦИЈА И МАКЕДОНИЈА

0
1222

Софијанова ќе гласа за договорот помеѓу Македонија и Грција.