ИСУСЕ ХРИСТЕ: Гневниот Арсим Зеколи ги надмина Ванковска и Апасиев, за него руско-фашистичкиот покрет БОЈКОТИРАМ бил легитимен отпор на општеството против забеганата криминална власт на СДСМ?!?!

0
658

Во најнова колумна на Дојче Веле, Арсим Зеколи продолжува да тресе невидени глупости секако со многу висок софистициран речник, он е нешто како Апасиев и Ванковска за несфатени!

Замислете, еден Зеколи им дава поддршка на Филип Петровсски и Јанко Бачев со нивното РУБЉА движење Бојкотирам, тоа бил легитимен отпор и реакција на криминалната власт на СДСМ?!?!

Алоо Арсимеее, отиде брат ти у тополките! Колку е ретардирано да ја наречеш власта на СДСМ за корумпирана и криминална, кога сите скандали досега се комични споредено со пљачката која ја приреди ВМРО ДПМНЕ, од аспект на големина на скандали и начинот на кој се хендлаат, имено сите поднесоа оставки, се поправија или објаснија дека нема криминал и корупција.

Колку е бедно Арсим Зеколи вака да се реваншира кон власта што не беше поставен за амбасадор или министер или некоја друга функција… Делува како гневна љубовница, па дури ја навредува и Фатиме Фетаи, ја нарекува Фатиме Лукас.