Испишете ја Триумфална со жиро сметките за помош на болни деца! Нека ги гледаат патриоти!

0
217

Испишете ја Триумфална со жиро сметките за помош на болни деца! Нека ги гледаат патриоти!

Дарко Лешоски
фејсбук статус