ИСИС САКАЛЕ ДА МУ ЈА ИСЕЧАТ ГЛАВАТА НА МАЛО ДЕТЕ, НО ТОГАШ СЕ СЛУЧИЛО НЕШТО НЕВЕРОЈАТНО

0
226

Снајперист од британските специјални воздушни сили застрелал припадник на ИСИС додека се подготвувал да му ја отсече главата на еден маж и неговиот син.

Гo застрелал со прецизен погодок во глава на далечина од илјада метри, известија медиуми.

A U.S. Marine sniper observes his sector at a patrol base near Sangin, Afghanistan.

Откако го спасил престрашениот осумгодишник и неговиот татко, снајперистот погодил уште двајца милитанти кои го обезбедувале местото на егзекуција. Три убиства со три куршуми.

Драматичното филмско спасување на таткото и синот се случило во близина на границата на Сирија и Турција.

Think.Mk