Излезе првенче на одличен ново формиран бенд ,,Аморосо бенд”

0
379

Патот до успехот е тежок, ама започнува и со најкраткиот чекор. Нашите стапки започнаа пред одредено време со самото оформување и сплотување на четири хармонични музички души заедно во еден бенд кој ги отсликува истите тие во најдобро светло.

11348748_10204481282494224_1339111448_n

Но првиот вистински чекор кој ке ја обележи нашата патека до нашата цел еве го сега! Ова е првата АВТОРСКА ПЕСНА снимена од Аморосо Бенд која исто така наскоро го најавува и првиот видео запис за истата! Оваа песна е само најава за тоа што следува и тоа што Аморосо Бенд спрема за вас. Нашата работа е макотрпна, а не пасивна и затоа слушнете, уживајте и имајте убава вечер.
Во едно да упшатиме една огромна благодарност до Saso Mitkovski за инзвонредниот аранжман и Александар Баритон Стевановски за прекрасниот текст.

ваши Аморосо бенд

11418260_10204481282294219_1198392279_n 11301365_10204481282174216_2061851945_n

 

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=1n7j0Il8zQg[/youtube]