ЗИКОВ: Нека ни е со среќа договорот, ова е историја, уште еднаш се покажа дека политиката е одговорна работа, во која нема место за манипулативни неработници, итри маалски криминалци и луѓе без визија!!!

0
558

Нека ни е со среќа договорот …

Ова е историја … Дигнатите раце на Заев и Ципрас фатени во едно кажаа се … вистински гранде Водачи како што рече Метју Нимиц …

И уште нешто …

Се покажува уште еднаш по кој знае кој пат во нашата историја македонска дека политиката е ужасно тешка и одговорна работа …

И таа не е за манипулативни неработници, итри маалски криминалци и особено не е за луѓе без ширина во видикот, а со тап поглед за иднината … За луѓе кои не сонуваат!

Љупчо Зиков, новинар и бизнисмен