ЗДРАВСТВОТО НА ГРУЈО И ТОДОРОВ, БЕЗ СРАМ И ПЕРДЕ, БОЛНИЦАТА ВО БИТОЛА КОРИСТИ ЌЕБИЊА ПОЗАЈМЕНИ ОД АРМ!

0
188

12011121_10153757776192722_4893281284814045419_n