ЗДРАВО ПРИЛЕПЧАНИ, ЈАС СИ ГО ПРОМЕНИВ СОПСТВЕНОТО ИМЕ ОД ЃОРЃИЈА ВО ЏОРЏ ЗА ДА МЕ ПРИФАТАТ ВО САД, А ВИЕ ВО МАЌЕДОЊА БОЈКОТИРАЈТЕ НА РЕФЕРЕНДУМ, ЈАДЕТЕ КОРЕЊА И ГОМНА ЗА ДА ПРЕЖИВЕЕТЕ, КОЈ ВЕ ЕБЕ!

0
831

Ја го патриото што го брани името на МаЌедоња со променето име, вие македонци, јадете корења, Џорџ ќе јаде ракчиња, морски плодови и може некој стек од коњ и бизон. Вие, јадете лупени пиперки потопени со киселина и ориз со таратур и ебете се.