Заев : Ќе разберете што прифатил Груевски за името!

0
237

grujo 3

Кога ќе слушнете до каде Никола Груевски отишол со името и се што прифатил, ќе слушнете до каде ни отишла државата, рече лидерот на СДСМ Зоран Заев.

– Љубе Бошкоски никогаш не бил во позиција да одлучува за името – рече Заев, во контекст на снимките што излегоа во јавноста, според кои Бошкоски разговара дека по изборите ќе го смени ставот овој спор.