ЗАЕВ: ФАКТОТ ШТО НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ДОГОВОРОТ ЌЕ ПОМИНЕ ВО ГРЧКИОТ ПАРЛАМЕНТ Е ДОКАЗ ДЕКА ДОГОВОРОТ Е ИЗБАЛАНСИРАН

0
219

– Тоа што уште не се знае со сигурност дали договорот ќе помине во грчкиот парламент е најголем доказ дека договорот е балансиран.

Премиерот Заев во куртонското дувло на Куртон Лаки и Ивонче Милионче, Сител.