ЗАЕВ ОТКРИ НЕПРИЈАТНА ВЕСТ: Груевски го скрил Мерцедесот од 600 000 евра во еден подрум без да биде заштитен, па тој е сега многу оштетен!

0
2069
Груевски во неколку наврати бараше од мене амнестија, не му ја дадов, има сите да одговараат, затоа и бев нападнат физички и носам лузни на челото и ќе ги носам до крајот на животот! – изјави Заев во дебатната емисија со новинарите на МРТВ

На прашање на новинар дали Груевски барал амнестија во преговорите за време на политичката криза, Заев одговори потврдно.

– Да, во неколку наврати тој бараше од мене договор за амнестија, не му ја дадов таа согласност, сите има да одговараат пред судот, затоа и бев нападнат физички и се направи обид за мое линчување, и затоа и ќе носам лузни на челото до крајот на животот.

Заев ги остави без зборови новинарите во студиото на МТВ.