ЗАЕВ ИМ ПОРАЧА НА УЧИТЕЛИТЕ: Никогаш не ги игнорирајте индивидуалните посебности на децата, во нив се кријат силни таленти на кои ќе бидете горди кога ќе ги откриете!

0
750
Никогаш не ги игнорирајте индивидуалните посебности на децата, во нив се кријат силни таленти на кои ќе бидете горди кога ќе ги откриете.
Драго ми е што денеска присуствував на првиот училишен ден на првачињата од ОУ „Ацо Шопов“ во Радишани, општина Бутел.