ЖИВЕЕ ВО ФЛОРИДА И ТЕЖИ 100 МИЛИОНА ДОЛАРИ – ЏОРЏ АТАНАСОВСКИ: Не ми е јасно што мајка бараме во ЕУ и НАТО, арно ни е вака, ништо не ни фали?!

0
1154

– Шо мајка бараме во ЕУ и НАТО мене не ми е јасно? Што ни фали сега, па они бараат од нас што ќе им текне, што сме запнале да одиме таму?

Џорџ Атанасовски, живее во Флорида и тежи над 100 милиони долари, има фабрики, стамбени комплекси, ресторани, телевизии, пекари за леб…