ЖЕСТОКА РЕАКЦИЈА НА КАНДИДАТОТ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ФФМ, ВЛАТКО КОСТОВ ОТКАКО КОМИСИЈАТА МУ ЈА ПОНИШТИ КАНДИДАТУРАТА! ШТО СЕ СЛУЧУВА ВО ФФМ, ЌЕ ОТИДЕ ЛИ ВО ПРОВАЛИЈА ИЛИ НА ПРАВ ПАТ?!

0
1114

По реакцијата и по објавените документи за кандидатот на ФФМ, Сашко Тасев за тоа дека нема право да биде функционер и да потпишува тендери, набавки и слично се огласи и неговиот против кандидат, Влатко Костов кој како што вели во неговата реакција, комисијата на ФФМ со овој скандалозен начин на избор и на туркање насилно процедури излегла тотално од своите надлежности и работи пристрасно да протурка кандидат кој е спорен за функцијата на македонската фудбалска федерација. Во продолжение ви ја прикажуваме писмената реакција на Влатко Костов испратена до комисијата на ФФМ каде изборот за претседател е закажан на 30-ти август :