ЕКСКЛУЗИВНО: Морбидна атмосвера во Сител по нападот од пред два дена, Латас затворен и депресивен во својата канцеларија, Ивона била пресреќна што конечно се распаѓа бракот на Латас и што ќе има деца со него?!

0
1874

Наши извори од Сител ни јавуваат дека атмосверата во Сител била многу морбидна. Нападнатата Ивона трчала наоколу пресреќна што конечно ќе се распаднел бракот на Латас и таа ќе му станела жена и што ќе имала деца со него, а Латас седел затворен и депресивен во канцеларија.

Веројатно и затоа Ивона го пријавила случајот во МВР со надеж дека ќе излезе во јавност за да направи скандал и со тоа конечно да го раскне бракот на Латас. Во меѓувреме според пријавата до МВР, сопругата на Латас се иселила од заедничиот стан и сега живеее во стан на Илинденска…

Она што е голема мистерија сега е каде бил Латас за време на нападот, дали се криел под кревет додека Ивона и Марија се тепале?!

Мактел прв вчера ја објави веста за нападот на сопругата на Латас врз Ивона, таа упаднала во стан кој е во сопственост на Латас во комплексот Гранд Престиж во Карпош.

Извор : Мактел