ЕВЕ ШТО СЕ ДОБИВААТ РЕЖИМСКИТЕ МЕДИУМСКИ МУНГОСИ : И младото куртонче Златев по стапките на Ивона и Латас – Си купил стан во Аеродром со дебелите хонорари од Сител, Миленко Шоу, РСМ…

0
444

zlatev stan