ЕВЕ ПО ЧИЈ ПАМЕТ ОДИТЕ: ВИЛИПЧЕ ВИКА ВОЈНА, А ВАНКОВСКА – АБЕ ЛУЃЕ, ЈА НЕ СУМ ЛИДЕР, НИТИ ЗНАМ КАЈ ТРЕБА ДА ОДИМЕ, ДОСТА МЕ ПРАШУВАТЕ, ЈА СУМ САМО ЕДНО ОБИЧНО ХИСТЕРИЧНО АНТИ-ЗАПАДНО ВРЕКАЛО И КРЕКАЛО!

0
1546

Еве по чиј памет одат вмровците, по паметот на Вилипче и баба Ванковска на која по вчерашниот потоп во собрание и се расипа тоа плочата.