ЕВЕ ЕДНА ОД ТИЕ ЗА КОИ ЗАЕВ ВЕЛИ ДЕКА НИТУ ЗНААТ НИТУ СЕ ТРУДАТ, ТУКУ САМО СЕ ВЛЕЧАТ КАКО КРЛЕЖИ

0
1806

Доста е отрови!!
Дајте да се прегрнеме и сплотиме!!!
Еве ни шанса…
Мачево се вика Мирјана Стојчевска.
Пратеничка на СДСМ. 
У 9 месеци, 6 месеци не одела на работа…
За тој чесен напор добила 11.736 евра за патни трошоци.

Пут путује мој јаран, путујем и ја…

Фејсбук статус на актерката Ирена Ристич