ДРАМА ВО КРИВИЧЕН СУД: ХИПО ДУИНГ КРИМИ БИЗНИС ГО МОЛЕШЕ СУДИЈАТА ДА НЕ ГИ ПУШТА БОМБИТЕ ПРЕД НОВИНАРИТЕ, СУДИЈАТА МУ РЕЧЕ ЌЕ РАЗМИСЛИ!

0
804

Одбраната и Пешевски бараа неколку снимки да не бидат пуштени пред новинарите за да се заштител државниот интерес. Обвнителката Лиле Стефанова реагираше дека не станува збор за приватни разговори и се сомнева дека целта им е најсуштинските разговори да не ги чуе јавноста. Судијата ги остави за крај кога ќе одлучи дали ке се слушаат зад затворени врати или не.