ДОБРО КОЛКУ ЛИ Е ЛУД ОВОЈ ЧОВЕК?! БАРДОВЦИ ТРЕБА ДА ВОВЕДЕ ЕДИНИЦА МЕРКА ЗА ЛУДОЌА, ЕДЕН ГРУЈ!

0
1828

Значи за Грујо реформи се фрлање лопати, земање кредити и делење тендери со провизија?! ПАПАПА КОЈА НАКАЗА!!! Чул ли си ти бе гомно за извештајот на Прибе?!1