ДЕНОВИВЕ МИТИНЗИТЕ НА ВМРО ДПМНЕ ЛИЧАТ НА КОМЕМОРАЦИИ ЗА СМРТ НА ЕДНА ПАРТИЈА: Денеска во Струмица се одржа парастос наместо митинг!

0
2362

Кликнете на фотографијата за поголема верзија