ДЕНОВИВЕ ВМРО Е ПУШТЕНО НА НАЈЈАКО : НЕБАЊАТИТЕ УСМРДЕНИ ДИВЈАЦИ НЕПИСМЕНИ ФАШИСТИЧКИ ТВРДАТ ДЕКА ТИЕ СЕ ВИСТИНСКИТЕ МАКЕДОНЦИ, А НИЕ ШТО СМЕ ЗА ЕУ И НАТО СМЕ БИЛЕ СЕВЕРЏАНИ, ДЕМЕК РОМИ

0
340

Деновиве владее масовна хистерија и паника во редовите на ВМРОЊИТЕ.

Но иако е разбирливо што ги боли за промената за името, што за нив беше нешто незамисливо, сепак видлива е нивната просторија и гнасотија ментална и душевна со тоа што над 500 000 членови и симпатизери на СДСМ и коалицијата ги нарекуваат со погрдно име СЕВЕРЏАНИ, демек некакви нови Роми, додека они самите себе се нарекуваат за прави македонци.

Со тоа практично тие самите сега создаваат нова нација, СЕВЕРЏАНИ, иако тоа никој никаде не го прави надвор или внатре од земјава, тие самите што плачеа со години дека ако смениме име ќе се создаде нова нација, сега токму тие создаваат нова нација со нов идентитер, СЕВЕРЏАНИ?!?!

Каква е тоа банда небаџата неписмена фашистичка мајко мила!!!