ДЕНЕС ТВРДОКОРНИТЕ ЌЕ ИДАТ ДА ГО ТЕПААТ ХОРХЕ ЗА ДА МУ ГО ЗЕМЕЛ МАНДАТОТ НА ЗАЕВ!

0
1043